KAKSI VIIKKOA JA KAKSI PÄIVÄÄ ILMAN NETTIYHTEYTTÄ KOETTELEE KUMMASTI HENKISTÄ KESTÄVYYTTÄ.

   Huolehtii siitä, saapuuko nettipankkiin e-laskuja erääntymään, suuttuvatko ystävät ja kylänmiehet viesteihin vastaamattomuuteeni ja meneekö minulta herkullisia tarjouksia sivu suun.

  Joo, ensin tuli vika lankapuhelimen kaapeliin. Lankapuhelinverkkoahan ollaan muutenkin kohtapuolin purkamassa ja siksi Sonera lahjoitti meille reilun viikon asiaa mietittyään pöytäGSM-puhelimen, jolla voisin soitella nettiin. Lähetti postitse, matka kesti neljä päivää

Pari tuntia ennen puhelinpostin saapumista huomasin tietsikkani keskusyksikön hajonneen. Se ei yhdistänyt enää edes omiin tiedostoihin. Mykkä mikä mykkä.  Asentaja Josef Antti laittoi sitten pöytäpuhelimen kuntoon ja yritti korjata tietokonetta, mutta totesi vian olevan liian paha. Ei kun uutta tilaamaan Ivalosta. Josef Antti tuli ihan ystävällisyyttään  lauantai-iltana kytkemään uutuuden paikoilleen ja hyvin on pelannut!  Sivustot jopa avautuvat hieman nopeammin kuin entisellä vehkeellä.

Itsestä en voi sanoa samaa, uusiin toimintamalleihin tottuminen vie aikansa. Tulee töpeksittyä ja hidasteltua - just kun yritän olla nopea ja saada sähköposteihin tulvinutta viestimäärää selvitetyksi.

Kaikkein eniten harmittaa se, että menetin kuvatiedostoni kuvat. Osa kyllä on tallessa Care2-sivuston albumeissani, mutta eivät läheskään kaikki.  Onneksi tärkeimmät  tekstitiedostoni ovat myös korpuilla. Kai tähän uuteen mustaan HP:hen voi kytkeä myös "korppukotelon"?  Kunhan ehdin etsiä reiän, johon levykeasemasta lähtevän johdon toisen pään voi tökätä.

                         Kirjalistan päivittäminen jää huomiseen.